Restoran PULL esitleb

Unusta kõik, mida tead küüslaugust. 
Must küüslauk mängib hoopis teistes maitsetoonides!

Must küüslauk on delikatess, mis on maitselt mahe, magus, ploomi-hõnguline ja täis sügavust. 

Fermenteeritud aeglaselt ning täiuslikkuseni, pakub see maitseelamust, mis on korraga mahe, tummine ja kergelt magus. Tasub avastada, kuidas üks ainus koostisosa liidab kõik valmistava tõeliseks maitserännakuks.

Executive Chef Taigo Lepik, Vinkyman ja restoran Pull esitlevad:

Tervituseks

Bulle (õuna-ebaküdoonia vahuvein meega)

Petit Amuse (musta küüslaugu vahukomm)

Menüü

Porgand (suitsutatud pärand porgand, musta küüslaugu kaaviar, vadak)

Boudeuse auster (musta küüslaugu vinegrett, suitsune auster, tagetes)

Peipsi koha (kevadine redis, musta küüslaugu teriyaki, küdoonia)

Must siga (Iberico siga, musta küüslaugu sinep, kapsas)

Musta küüslaugu hüüve (musta küüslaugu sorbett, küspsi, meekärg, grillitud rabarber, oblikas)

Õhtusöögi hind on 69€.

Broneeri laud bookings@pull.ee


Ainulaadne õhtusöök ootab 30. aprillil kell 19:00 algusega restoranis PULL!